Batoane vegane cu fulgi ovăz şi ciocolată

20180322_143009

Foarte bune aceste batoane făcute acasă, sunt gustoase, crocante şi mai sănătoase, fără făina, fara aditivi.

Ingrediente:

Fulgi de ovăz

O ciocolată

Semințe crude de floarea soarelui

Două linguri de ulei de cocos

Esența de vanilie

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata cu uleiul de cocos. Se amestecă ovăzul şi semințele în proporții variabile,se toarnă ciocolata cu uleiul topite şi se amestecă bine până se obține o pastă groasă. Se întinde compoziția într-o tavă cu folie de copt şi se pune la frigider până se întăreşte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s