Prajitura vegană cu ciocolată fără coacere

20180317_100145

Această prăjitură este foarte gustoasă, de post, nu conține făină sau zahăr, doar zahărul din ciocolată, conține vitamine şi minerale.

Ingrediente:

Pentru blat :

  •     o pungă migdale
  •     o pungă curmale
  •     o lingură miere
  •     o lingură cacao

Pentru ciocolată:

  •     2 ciocolate negre (amărui)
  •     o lingura ulei cocos

Mod de preparare:

Se scot sâmburii de la curmale şi se pun în apă să se înmoaie o oră sau mai mult.        Migdalele se pun în robotul de bucătărie şi se mărunțesc la consistența dorită. Se adaugă curmalele, mierea, cacaua şi se amestecă toate în robot un minut sau două până se amestecă bine. Se pune compoziția într-o tavă mică cu hârtie de copt, se preseaza bine  şi se pune la frigider o oră.

Ciocolata cu uleiul de cocos se topesc la bain marie, amestecând încontinu, apoi se toarnă pe blatul rece scos din frigider. Se pune prăjitura la frigider pentru a se întării ciocolata.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s