Suc nectar

20180618_092648

Noi mai facem sucuri de fructe cu pulpă, sau smoothie cum se numesc în engleză.

În blender punem ce fructe avem cu apă sau cu lapte vegetal, le mixăm bine şi le bem pe nerăsuflate.

În funcție de sezon folosim fructe dulci, moi, zemoase, de exemplu banane, avocado, mango, ananas, acestea sunt exotice şi uneori scumpe, eu iau atunci când găsesc la reducere. Se mai pot folosii cireşe, piersici, caise, pepene, prune, pere, chiar şi mere. De la portocale, lămâi, grepfruit folosesc doar sucul, fără pulpă.

Adaug miere desigur, câte o lingură.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s